17. apr. 2013

Biting Elbows - Bad Motherfucker (18 år)

Man kan kanskje spørre seg selv om hvorfor man vil legge ut en såpass voldelig musikkvideo på bloggen. Vel den er rett og slett utrolig bra laget og man får vist potensialet til Go Pro kameraet og hva man kan få ut av en god klipper, ett band, fem stuntmenn, 40 kompiser og tidenes thumbnail. Videoen er regissert av Ilya Naishuller og fotoansvarlig heter Sergey Valyaev. Både bandet og de involverte kommer i fra Russland. Videoen ble filmet i løpet av ni dager på en fabrikk ved Moskva, samt noen scener ble filmet i de franske alper.



Hovedstuntmannen har kameraet festet til hodet slik at videoen er et sammenhengende POV. Formålet med prosjektet var action, action og action. Det skal sies at ingen dyr kom til skade og det er god grunn til å bekymre seg for en hund, etter et halvt minutt. Det er en tøyhund fylt med 12 kilo stein som fyker gjennom vinduet.
Det var i grunn alt jeg ville røpe for nå. Se filmen og om du ser godt etter får du et glimt av thumbnailen også. I skrivende stund har den i underkant av 12 millioner treff på YouTube, og det i løpet av fire uker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar